sadržaj

Kampa

Jezera, Murter
14 hektara površine kampa
5 blue class kućica
Noćenja od 50€
KAMP

Jezera Village Holiday Resort 

Kamp se nalazi se u blizini NP Kornati, na otoku Murteru
u blizini mjesta Jezera, u mirnoj uvali Lovišća.

Više o kampu

Kamp se prostire na 14 hektara površine, popunjenom zelenilom i prirodom, te prekrasnom uređenom plažom dužinom cijele uvale s raznim sadržajima i aktivnostima.

Kamp nudi široku ponudu smještaja – kamp parcele za kampere, apartmane te mobilne kućice. U kampu Jezera Village turistička sezona počinje nakon Uskrsa i traje do 10. listopada.

 • restoran
 • pizzeria
 • pekara
 • trgovina
 • tržnica
 • večernje zabave
 • sportske aktivnosti
 • pedaline
 • mini klub za djecu
 • aerobic
 • organizacija izleta
dalmatinska kuhinja

Restoran

Kamp se nalazi se u blizini NP Kornati, na otoku Murteru
u blizini mjesta Jezera, u mirnoj uvali Lovišća.

Uživanje u dalmatinskoj kuhinji nezaobilazan je doživljaj ljetovanja u Hrvatskoj.

Kao dio mediteranske kuhinje, dalmatinska kuhinja bogata je svježim namirnicama i njihovim intenzivnim aromama i bojama.

Potvrđena kao najzdraviji tip prehrane na svijetu, uključuje namirnice kao što su maslinovo ulje, raznovrsno svježe voće, povrće, plodovi mora.

Kako biste u njoj mogli uživati svakodnevno, u turističkom naselju Jezera Village se tik do plaže nalazi a la carte restoran. Kako su Jezera ribarsko mjesto, dio menija je i dnevno svježa riba i školjke.

Osim ponude dalmatinskih specijaliteta i drugih jela s grilla, posebnost ovog restorana je i prekrasan eksterijer koji uključuje veliku terasa s koje pogled seže na more.

Radno vrijeme restorana je od 7 do 23 sata i u to vrijeme se poslužuju doručak, ručak i večera.

U blizini restorana, odnosno na nižoj etaži smjestila se pivnica, odnosno caffe bar gdje, zavaljeni u ugodne ležaljke, možete uživati u piću i pizzi. Tu se nalazi i donja terasa na kojoj je smještena uređena pozornica. Na njoj se do kasno u noć održavaju animacije za odrasle, plesne večeri i drugi zabavni programi.

murter

Plaže

Plaže hrvatske obale mogu se pohvaliti visokom kvalitetom čistoće i izvrsnom
kvalitetom mora s velikim ocjenama od strane Europske komisije
i Europske agencije za okoliš i kvalitetu europskih voda.

Jedna od najljepših plaža smještena je upravo u Jezera Village turističkom naselju – uvala Lovišća.

Velika šljunčana uvala duga je otprilike 500 metara. Uređena je i bogata sadržajima. Veći dio plaže je šljunčan, a i velika površina plitkoće idealna je za djecu. Za one koji se vole sunčati tu je i betoniran dio, dok hlad osigurava borova šuma u pozadini, ali i suncobrani koji se uz ležaljke mogu iznajmiti na plaži. Na plaži se nalazi i poseban prilaz moru namijenjen osobama s posebnim potrebama.

Uz kupanje i sunčanje, sama plaža i njezina bliža okolica nude i sadržaje za dodatnu zabavu; odbojku na pijesku, tenis, mini golf, jet-ski, skokove u vodu s tobogana, pedaline, trampoline, aquapark. Osvježenje možete potražiti u caffe baru i restoranu gdje se uz osvježavajuća pića mogu degustirati i specijaliteti dalmatinske kuhinje.

Kupačima su na plaži dostupni javni wc i vanjski tuševi. Atraktivnosti ove plaže pridonosi i ugodna temperatura mora.

Murter se nalazi u pojasu umjereno tople ili mediteranske klime. Murtersko područje ima 2698 sunčanih sati godišnje, što rezultira sezonom kupanja koja se proteže od svibnja do listopada. Prosječna temperatura mora ljeti na plažama Murtera iznosi 23,7 °C. Sve to zaslužno je što kupanje i sunčanje u turističkom naselju Jezera Village predstavlja nezaboravan opuštajući užitak za sva osjetila. 

Izvor: http://www.jezeravillage.com/

PONUDA AKTIVNOSTI

Sport & Animacija

U predahu između kupanja i sunčanja, sportska ponuda kampa pruža mogućnost aktivnog odmora uz mnogobrojne rekreacijske sadržaje.

Jedan od njih su i četiri teniska terena s color set podlogom. Mogućnost igranja produžena je do kasno u noć jer svi tereni imaju osiguranu rasvjetu.

Tu su još i mini-golf tereni i stolni tenis. Oprema za rekreaciju (reketi, loptice, palice za golf) iznajmljuju se na recepciji. Rekreaciju u vodi omogućuju pedaline, ali i organizirani fitness, odnosno aerobic u moru kojeg vode profesionalni instruktori.

U organizaciji Animation tima, u kampu se provode cjelodnevni i večernji programi za djecu. Ovisno o dobi, podijeljeni su u dvije skupine. U Mini klubu zabava je prilagođena djeci od 4 -12 godina, a oni nešto stariji, od 13 -19 godina mogu se zabaviti u Teen klubu. Mala škola hrvatskog jezika, karaoke i likovne radionica samo su dio programa u kojem uživaju najmlađi gosti turističkog naselja Jezera Village.

Tommy

Trgovina

Kako bi se boravak gosta sveo na što manje obaveza koje nisu povezane s odmorom, u turističkom naselju Jezera Village se nalazi novoobnovljena trgovina poznatog
trgovačkog lanca Tommy.

Posebno značajan segment Tommyjeve ponude, dnevno su svježi proizvodi: kruh, meso, riba, voće, povrće, delikatese i gastronomija.

Asortiman svježih proizvoda kontroliranog je podrijetla i pod stalnim nadzorom, od izbora dobavljača do stavljanja proizvoda na police.

TNa policama trgovine pronaći ćete higijenske potrepštine i hranu za vašeg kućnog ljubimca.

Kako su cijene umjerene i ne odskaču od cijena u drugim prehrambenim trgovinama u mjestima i gradovima, ne postoji potreba za opskrbom izvan područja naselja.

M: +385 91 610 4007 

E-mail: info@blueclass-rent.com