Chat with us, powered by LiveChat

PLAŽA

Plaže hrvatske obale mogu se pohvaliti visokom kvalitetom čistoće i izvrsnom kvalitetom mora s velikim ocjenama od strane Europske komisije i Europske agencije za okoliš i kvalitetu europskih voda.

Tako je jedna o najljepših upravo smještena u Jezera Village turističkom naselju – uvala Lovišća.
Velika šljunčana uvala duga je otprilike 500 metara. Uređena je i bogata sadržajima. Veći dio plaže je šljunčan, a i velika površina plitkoće idealna je za djecu.

Za one koji se vole sunčati tu je i betoniran dio, dok hlad osigurava borova šuma u pozadini, ali i suncobrani koji se uz ležaljke mogu iznajmiti na plaži. Na plaži se nalazi i poseban prilaz moru namijenjen osobama s posebnim potrebama.

Uz kupanje i sunčanje, sama plaža i njezina bliža okolica nude i sadržaje za dodatnu zabavu;
odbojku na pijesku, tenis, mini golf, jet-ski, skokove u vodu s tobogana, pedaline, trampoline, aquapark.

Osvježenje možete potražiti u caffe baru i restoranu gdje se uz osvježavajuća pića mogu degustirati i specijaliteti dalmatinske kuhinje. Kupačima su na plaži dostupni javni wc i vanjski tuševi. Atraktivnosti ove plaže pridonosi i ugodna temperatura mora.
Murter se nalazi u pojasu umjereno tople ili mediteranske klime. Murtersko područje ima 2698 sunčanih sati godišnje, što rezultira sezonom kupanja koja se proteže od svibnja do listopada. Prosječna temperatura mora ljeti na plažama Murtera iznosi 23,7 °C. Sve to zaslužno je što kupanje i sunčanje u turističkom naselju Jezera Village predstavlja nezaboravan opuštajući užitak za sva osjetila.

Izvor: www.jezeravillage.com